Månedens goodiebox

Dancing in the rain er temaet på månedens goodiebox og må indrømme jeg os knep en lille tårer over det for mig, knap så fede indhold. 😏 

Men det er jo gamet, der skal være noget for en hver smag og denne måned var ikke lige noget for mig. Det eneste jeg sådan rigtig kan bruge er parfumen fra Clean, måske dråberne fra James Read og “børsten”

Indholdet af denne måneds goodiebox, med teamet dancing in the rain
Måneden goodiebox

Månedens indhold i goodieboxen

MIQURA – hair steam Mask – endnu ikke afprøvet
CLEAN – EAU de parfume lille roll – dufter skønt meget sommerligt
GOODIEBOX – Detangler brush – den er okay, ik’ synderligt imponert
DAILY CONCEPTS – Exfoliating body scrubber – ik afprøvet
NAILS INC – neglelak – heller ikke afprøvet
JAMES READ – H2O tan drops face – bruger den faktisk hver dag, super god.

Tja det er vel egentlig den følelse jeg lidt sad tilbage med. Jeg får goodieboxen af den simple årsag: Jeg har ingen forstand, overhovedet på de forskellige mærker, eller alle de produkter man kan købe.
Men denne box giver mig mulighed for at prøve en masse forskellige mærker. Finde det mærke som passer bedst til mig. Nogen gange hopper man op og ned som en kænguru af glæde, andre gange som nu overvejer man om man gider fortsætte 😉 Men alt i alt, er jeg faktisk rigtig glad for goodiebox – denne måned var bare skuffende for mig.

Lyst til at få skønhed på abonnement?

Hvis du har lyst til at få en goodiebox, så meld dig til på deres hjemmeside: http://www.goodiebox.dk Boxen denne måned har kostet 169.- og der er produkter for en værdi af 615.-

Har I husket at læse mine andre indlæg? Ellers finde i dem her: http://morudenfilter.momster.dk Jeg ville blive mega monster glad, hvis i gad at kommentere på mine indlæg, alt fra ris til ros er velkomment. Jeres mening er det der tæller;)

Skriv et svar